Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szia! Írd meg a véleményedet az oldalról, ötleteket, észrevételeket is szívesen veszek. Bármit kérdezhetsz a sorozattal kapcsolatban is, ígérem, válaszolok!

Ha e-mailt szeretnél küldeni, ide írhatsz: merlinsorozat@gmail.com

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

roswell@citromail.hu

(szepesi nikolett, 2010.03.24 12:53)

Nagyon szeretem a roswellt és szeretnék rolla még többet tudni. létszives ird nekem meg mind azt amit tutsz rolla.

üdv:nikolett

Re: Alex

(Roswellian, 2010.02.02 22:15)

Szia, Chris!
Orange County (2002) filmfőszerep volt a fő ok, ha jól emlékszem.

Alex halála

(Chris, 2010.01.30 17:32)

Sziasztok!

Valaki megtudná mondani Colin Hanks mi miatt szállt ki sorozatból?

sorozat letöltése

(Reni, 2010.01.25 18:36)

http://moviesite.hu/login.php

Jaj majd elfelejtettem!!!!

(Masa, 2010.01.05 18:47)

Sürgősen kellene!Köszönöm!!!!!!

Békéscsaba

(Masa, 2010.01.05 18:44)

Sziasztok!Még új vagyok itt!Légyszi,ha valakinek meg van mind a 3 évad segítsetek honnan tudom letölteni normálisan,mert a jancsiwebes nem valami jó a többi meg baromi lassú és csak egyesével lehet a részeket letölteni nem teljes évadba.Sok helyről töltök,de egyiken sincs meg.
Előre is pusssz!!!

Válasz: szőke "vedlő"

(Roswellian, 2009.11.06 22:59)

Szia, Anica!
Sara Downing - 6 epizódban játszotta Courtney Banks-et.
IMDB oldala: http://www.imdb.com/name/nm0236130/

f.anica@citromail.hu

(Anica, 2009.11.06 18:17)

Sziasztok már minden szereplőnek tudom a valódi nevét, kivéve annak a szőke "vedlőnek", amelyik a 2. évadban nyomul Michael-re. Légyszives aki tudja, írja meg nekem, előre is köszi!:)

még egy dolog

(Janaboy, 2009.10.15 01:55)

Még egy dolgot kihagytam...ez a Liz képesség dolog..hát erről is lehetett volna vmit hebegni-habogni..amennyire a sorozat hagyná a fantáziát, én ugy képzelném el, hogy Liz a nagyon erős érzelmek és kötődés miatt vált ilyen erő birtokosává!
Továbbá van még egy fontos dolog! Az őrző, hát ahhoz képest hogy mindig mindent tud, képbe se került, hogy bármikor is segítsen, főleg a végén..igazán ő zárhatta volna le a dolgokat..de ez van:)

pápá

véleményem a filmről

(Janaboy, 2009.10.15 01:44)

Sziasztok!

Gondoltam én is hozzászólok! Most néztem végig mind a 3 évadot..hát mit is mondjak, télleg joh sorozat, kár hogy csak most néztem meg. Kár, hogy véget ért, de valljuk be a 3. évad elég gyenge eresztésre sikerült..Valenti country énekes?? LOL! Ez nagyon nem kellett volna..
Remélem én is, hogy lesz egyszer folytatása, nagyon megfogott az egész sorozat...
Egy dolog igazából engem se hagyott nyugodni, sajnos így az egész sorozat értelmét vesztette..Max uralkodó és azért került a Földre, hogy a trónját visszaszerezze, de igazából az egész sorozat nem erre asszociált, főleg a 3. évad nem, csupa értelmetlen rész volt..némi kis morzsával..
Ez alapján semmi értelme nem volt létrehozni a királyi négyest, ha igazából semmit nem csináltak! Abszolut nem gondolt rá Max, hogy a saját bolygóján háború dúl és hogy békét teremtsen! A másik érdeks még a granilit volt, hogy tudták volna átadni vagy egyáltalán hazavinni, ha egyszeri utazásra volt felhasználható..sajnos ez se volt johl kidolgozva..
Arra is lehetett volna vmi magyarázat, amikor Max "meghalt", de mégse!?!?!
Vagy hogy mi lett Nicholassal? A megmaradt 3 tartalékkal? Csupa-csupa lezáratlan szál!
Reni:
Volt egy olyan megjegyzésed, hogy "tehát akkor támadnak"..nah most ez érdekes, valószínűleg a sorozat halála miatt, de nem folytatták a támadások további részét..azért nem volt már több támadás elvileg, mert a vedlők voltak, akik támadtak és mint tudjuk őket közösen, de főleg Tess ölt meg, ugye a jövőből visszajött Max azt mondta, hogy pont a támadás előtt mint el Tess tőlük, így ez a szál megoldva!

Hát hirtelen ennyi gondolat jutott eszembe!
üdv
Janaboy

euréka

(Reni, 2009.10.09 13:54)

Újra vetítik a viasat 6-on a sorozatot minden délután 17órási kezdettel

A vég

(Roswellian, 2009.08.06 22:43)

Személy szerint nagyon drukkoltam 2002 májusában, hogy folytassák a Roswell-t. A nézettségi adatokból már lehetett tudni, hogy nem sok az esély, ezért az írók igyekeztek lezárni az elvarratlan szálakat, pl. Tess, a baba, stb. Az esküvő és hogy újra együtt a csapat, na meg hogy Liz újra középpontba került és a naplóbejegyzések is mind-mind a rajongók felé tiszteletadás, ezek a dolgok nagyon jól működtek az első évadban és sok Roswell rajongó folyamatos kérésének tettek eleget ezáltal, hogy ezt visszahozták.
Még lehetett volna rá esély, hogy esetleg egy másik csatorna megveszi a jogokat és folytatja a sorozatot, de sajnos, nem így történt.
A negyedik évad a zárójelenettel kezdődött volna, vagyis hogy a csapat új kalandok felé indul a kisbusszal. Az írók úgy nyilatkoztak, hogy rendkívül izgalmas évadot kaptunk volna, mivel már megvolt az elképzelés, ha valamelyik tévétársaság felkarolja a Roswell-t.
Annyi sorozatot megújítanak mostanában, pl. Beverly Hills, Melrose Place, a Star Trek-ból mennyi külön sorozat készült; talán egyszer valakiek eszébe jut, hogy milyen remek sorozat volt anno a Roswell és lát fantáziát a folytatásban.

Re: zeneismertető

(Roswellian, 2009.08.06 22:28)

1-10 részig feltettem, a többi is megvan, csak finomítanom kell a fordítást, hétvégén befejezem ;)

Zeneismertető

(Dórica, 2009.08.04 12:17)

nem lehet tudni h mikor fog elkészülni a második évadhoz a zeneismetető?

9124 Gyömöre Kossuth u 34

(Reni, 2009.07.24 13:02)

100% hogy befejezetlen nos nézük utsó rész
1.FBI tudja kik is tehát bujkálás
2.ja és feledkezzünk meg arról a részről sem mikor Mex vissza jött h változtason a jövön
3.tehát lassan támadnak
4.vissza kell foglalni a tront és a királyságot helyre állítani
Edinának is igaza van hisz utso seria szilveszter ekkor megtudhatuk h Kyle-nak nagyon is tetszik Isabel s bevallom és jobban el tudom képzelni h ök 1ütt vannak
s a nagy kakukktojás Maria csak neki nincs képesége
o ja és mi lesz Valenit seriffel hisz Mex őt is megmentette s át fog változni szoval kb ennyi jutott most eszembe ami nyitot kérdés maradt

A vég

(Edina, 2009.07.23 21:01)

Hát igen...Sokaktól olvastam, hogy szerintük befejezett...de én egyet értek az előttem íróval, szerintem lehetne rosszabb igaz, de nem túl befejezett. Mármint egy évad lezárásának tökéletes, de mint az egész sorozat, nem igazán. Max és Liz szempontjából igen, hogy együtt vannak, hurrá..(mondjuk bennem továbbra is felvetődnem velük kapcsolatban is kérdések, pl, h ha később gyerekeket akarnak bevállalják-e, meg ilyesmi kérdések, amire azért volak utalások a sorozatban, de ez tényleg csak az én eszmefuttatásom..)Michael és Maria is együtt van, hurrá...Tess meghalt, hurrá...Na de mi van Isabellel és Jessi-vel?? Szegény Isabellt nagyon sajnálom...Újra egyedül...Akkor legalább összehozhatták volna Kyle-lal, jó kis csattanó lehetett volna ha valami jó kis csavarral elintézik, ha már Kyle úgyis velük megy. És a nagy kérdés...Még mindig menekülniük kell az FBI-től is és az idegenektől is...

ez a vég?

(Reni, 2009.07.21 13:47)

most hogy vége a sorozatnak nem is értem olyan furi érzésem van ez igy nem jo
ez lenne a vége olyan mintha elvágták volna és most az egészet nem értem de ha nem akarták folytatni miért ez lett a vége???

szinkron

(Edina, 2009.07.10 20:48)

Volt alkalmam belenézni néhány magyar szinkronos részbe. Azt kell mondjam, engem rettenetesen zavarnak a "lecserélt"magyarhangok, mondjuk gondolom idővel meg lehet majd szokni, de Max hangja annyira rettenetes, hogy kimondottan irritál. Az egész karaktere teljesen más. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire meg lehet változtatni egy karaktert csupán a hangja miatt.. Annyira nem is tudom hogy mondjam, talán a flegma a legjobb szó erre.Kaszás Gergő nagyon jó volt.És nem a mostani szinkronszínészt akarom f*kázni,más esetekben biztos jó, de Max-ként rettenetes. A másik, hogy a fordítás is sok helyen borzalmas..ami nem tudom feltűnne-e, ha nem láttam volna már előtte eredetiben, de így borzasztó...az "élien"-ezés,meg sok más,meg olyan jó poénokat is kihagytak.Na és ez a Maria tátogós dolog..nem gondoltam volna, hogy ilyen valaha előfordulhat.Ráadásul egy ilyen jó sorozatban, ez annyira lealacsonyítja szerintem,egyből az első részben, meg úgy egyáltalán,katasztrófális. Na de ennyi negatívum után el kell mondnom, nehogy bárki félre értsen, rettenetesen örülök,hogy végre adják itthon a többi évadot is!És mindig is a kedvenc sorozatom marad.Viszont egyszerűen nem bírtam megállni,hogy ne írjam le az előbbieket, annyira zavaróak, pedig nem igazán szoktam negatív lenni, pláne ennyire, de ezt nem tudtam szó nélkül hagyni, bocsánat. Viva Roswell!

Roswell letöltése

(benfiu, 2009.07.06 10:27)

Üdv mindenkinek!
Aki meg akarja szerezni a sorozatot az regeljen ezen az oldalon.
http://moviesite.hu/login.php
Az első évad már fent van, a 02 és a 03 évad is jön hamarosan...

Re: Oldal költözés

(Roswellian, 2009.06.30 19:28)

Szia, Edina! Bizony így van, a sorozat.info-ról költözött át ide az oldal. Örülök, hogy újra idetaláltál :)