Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Könyvismertető - Loose Ends sorozat (2001-2002)

2008.03.22
 

 

Loose Ends (Roswell #1)  / Elvarratlan szálak

 Kép

Liz álmában sem gondolta volna, hogy újra találkozik ezzel az emberrel... 800 láb mélyen a föld alatt ... a veszély szorításában.

Az egész egy ártalmatlan kirándulással kezdődött a Carlsbad-i barlangokhoz, de most Max, Isabel, Michael, Liz és Maria már megbánták a kirándulás ötletét.

Több száz láb mélyen a föld alatt a barlang ajándék üzletében ahogy Liz hátrafordul, döbbenten lát újra valakit, akiről azt hitte, már soha többé nem látja viszont ebben az életben - a férfit, aki lelőtte a kávézóban. A tekintetük találkozik és Liz megdermed.

De a menekülés nem segít a csapaton, mivel a merénylő is felismerte Liz-t. És holtan szeretné látni. Senki sem tudja, hogy miért.

Megjelent: 2001. május

 

No Good Deed (Roswell #2) /Nincs jó cselekedet

Kép

Michael eltűnt, az idő pedig rohan...

Mentsd meg a gyermekem. Mentsd meg Katie-t Michael-t végső elkeseredésében elkapja és fogságban tartja egy eszét vesztett apa, aki azt szeretné, mentse meg haldokló kislányát. Chad Newcomb biztos benne, Michael tett csodát tavaly karácsonykor és gyógyította meg a beteg gyerekeket a kórházban.  

Maria, Max, Tess, Liz, Isabel és Valenti Newcomb nyomában vannak, de egy orvosi tudósítást készítő riporter egyenesen eljut Max-hez, meghiúsítva Michael megmentésének a tervét. Katie élete is kockán forog.

Vajon túl későn érkeznek?

Megjelent: 2001. augusztus

 

Little Green Men (Roswell #3) /Kis zöld emberkék

Kép

Miközben a roswell-i lakosok bőre zöld lesz, fény derülhet az igazi idegenek kilétére...

Nem könnyű kis zöld emberkének lenni...  Először mindenki jól szórakozik azon, hogy Kyle Valenti bőre zöld árnyalatot vesz fel. De egy pár óra elteltével a kórház megtelik fertőzöttekkel, akik sokkal inkább kinéznek idegeneknek, mint a város igazi idegenei. Hamarosan Maria és Alex is csatlakoznak a klubhoz. Max elhatározza, segít rajtuk a képességével. Csakhogy a gyógyító érintésnek úgy tűnik, nincs hatása, ha a probléma kozmetikai jellegű, nem pedig életet fenyegető.

Miközben a hadsereg szigorúan titkos karantén táborokban helyezi el a színes populációt, Liz tudományos magyarázatot próbál találni. Egy ismerős tettesre bukkan és rájön, minél előbb cselekedni kell. Az elkövetkező 48 órában az idegen eredetű fertőzés örökre megváltoztathatja az emberek bőrszínét - felfedve ezáltal Max-et, Michael-t és Isabel-t.

Megjelent: 2002. április

 

 

A mappában található képek előnézete Loose Ends borítók