Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Könyvismertető - Roswell High sorozat (1998-2000)

2008.03.23
 
  The Outsider (R. H. #1) / A kívülálló
 

Kép

Max nem olyan, mint a többi srác. Liz már többször felfigyelt rá. Nehéz nem észrevenni őt - a jóképű srác kitűnik iskolatársai közül. De vajon miért olyan magányos?

 

Max szerelmes Liz-be. Szereti, ahogy csillog a szeme, amikor nevet. Szereti a hosszú, fekete haját, ahogy egyik oldalról a másikra veti. Mindezeken túl szeret eljátszani a gondolattal, milyen lenne megcsókolni Liz-t. De Max tudja, hogy nem mehet el ilyen messzire. Nem engedheti meg, hogy Liz rájöjjön, ki is ő valójában. Vagy inkább, mi is ő. Mert az igazság megölhetné őt.

Megjelent: 1999. november

 

The Wild One (R. H. #2) / Vadság

  Kép Veszélyes szerelem... Isabel hacsak meghallja Nikolas motorjának a búgását, úgy érzi, elveszett. Ez az új srác a városban képes megérteni a gondolatait és az érzéseit, és neki most pontosan erre van szüksége.

Neki megmutathatja azt az oldalát is, amely születetése óta benne él...  a vadságot.
Alex féltékeny Isabel új barátjára. Ami még ennél is rosszabb, attól fél, Nikolas egyre jobban veszélybe sodorja Isabel-t. Ha Isabel nem elég óvatos, Valenti seriff rájön az igazságra.
És ha ez megtörténik, senki sem lesz képes rá ezen a bolygón, hogy megmentse Isabel-t.

Megjelent: 1999. december

 

The Seeker (R. H. #3) / A kutató

  Kép

Veszély sodrásában... Maria nem beszélt a barátainak a furcsa, fényesen ragyogó gyűrűről, amit talált. A gyűrű különleges hatalommal ruházza fel őt - képességgel, mely által beléphet egy olyan világba, amelynek a felfedezéséért képes lenne meghalni. Most lehetőséget kapott, hogy megtudja, amit már nagyon régóta szeretne tudni: hogyan érez iránta Michael.

Michael teljesen egyedül érzi magát a Földön és egy olyan helyet keres, ahova tartozhat. Nem számított rá, hogy valaki itt Roswell-ben törődik majd vele. Beleszeretett a legjobb barátjába. De amit nem tud, és amit Maria sem sejt, az az, hogy Maria veszélybe sodorja mindnyájukat.

Megjelent: 2000. január

 

The Watcher (R. H. #4) / A figyelő

  Kép

Már semmi sem lesz olyan, mint régen... Max haldoklik. Senki sem hiszi el neki, de ő tudja, hogy ez az igazság. És ahogy a vég egyre közeledik, csak egyetlen dologra tud gondolni: ki fogja megvédeni Liz-t, ha ő már nem lesz itt?

Liz nem bírja nézni Max szenvedését. Találnia kell egy módot rá - valamit - amivel megmentheti őt. De az egyetlen lehetőség, hogy segítsen Max-nek, a saját élete kockáztatásával jár. Képes lenne meghalni azért, akit szeret?

Megjelent: 2000. február

 

The Intruder (R. H. #5) / A behatoló

  Kép

Szeretni... túl késő?  Michael-t fogságban tartják egy titokzatos helyen. De ő sokkal jobban aggódik a barátaiért, mint saját magáért. Max. Maria. Liz. Alex. És Isabel. Meg kell szöknie, mielőtt arra kényszerítenék, hogy elárulja roswell-i barátait, akiket Valenti seriff minden áron el akar kapni. Mert ha Valenti seriff az információ birtokosa lesz, már nem lenne többé szüksége Michael-re.

Isabel mindig is úgy gondolt Michael-ra, mint a bátyjára. De most, hogy Michael fogságba esett, egyedül Isabel hallja a gondolatait, érzi az érzéseit, és vele osztja meg az álmait. Ez a különleges kötelék kettejük között azt jelentené, hogy ők összetartoznak? Isabel-nek nem sok ideje marad, hogy bizonyosságot szerezzen...

Megjelent: 2000. március

 

The Stowaway (R. H. #6) / Rejtekhely

  Kép

A bizalom ára... Michael-t még mindig kísérti a földalatti fogolytáborból való szökés. Egyedül Cameron képes megérteni őt - a titokzatos lány, akivel a rácsok mögött találkozott. Csak ő érti, hogy

ha a seriff fenyegetése el is múlt, de egy sokkal veszélyesebb ellenség van odakint.
 

Cameron beleszeretett Michael-ba a táborban...  de közben kémkedett Michael után Valenti seriffnek. Most bűnösnek érzi  magát, és szeretné megmondani neki az igazságot. De hogy lehetne őszinte Michael-höz úgy, hogy ne veszítse el őt?

Megjelent: 2000. április

 

The Vanished (R. H. #7) / Az eltűnt

  Kép

Mindennek vége? Max-nek küldetése van - meg kell mentenie Alex-et, aki ott ragadt a szülőbolygójukon. Alex eltévedt vagy megsebesült - vagy talán még ennél is rosszabb történhetett. Max-nek egy Éjféli Kőre lenne szüksége, hogy visszahozhassa Alex-et. Csak azt nem tudja, hol keresse...

Liz megérti, hogy Max-nek nem lehet nyugovása addig, míg meg nem találja Alex-et. Liz is borzasztó elfoglalt - egy új roswell-i srác, Adam köti le minden idejét. Annyira jól szórakoznak Adam-mel, hogy el is felejti, Max élete veszélyben van.

Megjelent: 2000. május

  

The Rebel (R. H. #8) / A lázadó

 

Kép

Vértestvérek...  Michael végre megtalálta azt, amire mindig is annyira vágyott - a családot. Amikor Michael bátyja, Trevor megérkezik a városba, bármit képes megtenni, hogy örömet szerezzen neki. De nem sokára Trevor becsületessége megkérdőjeleződik - Michael pedig kereszttűzbe kerül.

 

Maria kisöccse eltűnik és Maria tudja, az emerrablók megpróbálják őt és a barátait is elkapni. Feldúltságában és a bűntudattól hajtva, Maria Michael-höz fordul segítségért. De vajon Michael tényleg segít majd, vagy talán ő maga az ellenség?

Megjelent: 2000. június

  

The Dark One (R. H. #9) /   A sötétség

 

Kép

Az igaz szerelem örökké él. Isabel elrohant otthonról. Max tudja, hogy Isabel élete veszélyben van. Meg kell találnia, hogy megmentse őt, de az idő gyorsan halad...

Alex új emberként tért vissza a Földre. Jobban néz ki, jobban is érzi magát és és készen áll rá, hogy teljes életet éljen - Isabel Evans nélkül. Nem sejti, ő az egyetlen személy, aki segíthet a beteg Isabel-en. Vajon Alex félreteszi majd a büszkeségét és megmenti korábbi szerelme életét?

Megjelent: 2000. július

  

The Salvation (R. H. #10) / A megváltás

 

Kép

Max elvesztette az önkontrollját. Hazudik a barátainak, lekezeli a családját, sőt, nekitámad Liz-nek. Teljesen elment az esze, vagy ez a Max már egyáltalán nem az a Max, aki volt?

 

Liz érzi, hogy valami nem stimmel. Ez nem az a fiú, akibe beleszeretett. Mintha egy gonosz külső erő irányítaná Max-et. Vajon Liz tud segíteni Max-nek, mielőtt Max örökre elveszne?

Megjelent: 2000. augusztus

 

 


 

 

 

A mappában található képek előnézete Roswell High Books - Új borítók