Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Epizódok - 3. évad

2008.03.24

3x01. Busted! / Lebukás

Max-et és Liz-t fegyveres rablásért letartóztatják. A fiatal szerelmeseket akkor kapják el, mikor elfoglalnak egy üzletet, hogy bejussanak a bolt mögötti raktárházba, ahol feltételezésük szerint az az űrhajó rejtőzik, amely Max-et a Földre hozta. Max apja elvállalja a védelmüket a bíróságon, de Liz szülei elvesztik a bizalmukat a vádlóval folytatott megbeszélésük után. Folyamatosan ismerjük meg a fegyveres betöréshez vezető események részleteit Max és Liz szsemszögéből.

Első vetítés az USA-ban: 2001. október 09.

Írta: Jason Katims, Rendezte: Allan Kroeker

Értékelés: 3 / 5 

3x02. Michael, The Guys And The Great Snapple Caper / Michael, a fiúk és a nagyszerű üdítő

Michael biztonsági őrként dolgozik. Megpróbál nagylelkű lenni a munkatársaival, de több kárt okoz, mint hasznot. Max és Liz szüleik tiltása ellenére is találkozgatnak.

Első vetítés az USA-ban: 2001. október 16.

Írta: Ronald D. Moore, Rendezte: Paul Shapiro

Értékelés: 5 / 5

3x03. Significant Others / Társak

Liz megtud egy titkot apja múltjából, amely új megvilágításba helyezi Max-hez fűződő kapcsolatát. Isabel és Jesse a jövőjüket befolyásoló döntést hoznak. Maria dühös, amiért Michael egyre több időt tölt az új barátaival.

Első vetítés az USA-ban: 2001. október 23.

Írta: David Simkins , Rendezte: Patrick Norris

Értékelés: 4 / 5

3x04. Secrets And Lies / Titkok és hazugságok

Max rájön, lehet, hogy még él egy alakváltó a Földön. Los Angeles-be utazik nyomozni, remélve, az idegen segít majd kapcsolatot teremteni a fiával. Max-et küldetése, melynek célja az idegen azonosítása, a Paramount Studio-ba vezeti, ahol találkozik Frakes-szel és Billingsley-vel. Isabel Jesse javaslatának ellenére nem hajlandó beszámolni szüleinek az eljegyzésükről. Kyle tudomására jut az apja és Kyle nagyanyja közötti zűrös viszony.

Első vetítés az USA-ban: 2001. október 30.

Írta: Russel Friend, Garrett Lerner, Rendezte: Jonathan Frakes

Értékelés: 4 / 5

3x05. Control / Írányítás

Max földönkívüli képességével kényszeríti az alakváltót, segítsen megtalálni az űrhajót, mellyel a Földre érkeztek. Isabel és Jesse negatív visszajelzéseket kapnak barátaiktól és családjuktól az esküvőjükkel kapcsolatban.

Első vetítés az USA-ban: 2001. november 06.

Írta: Gretchen J. Berg, Aaron Harberts, Rendezte: Bill L Norton

Értékelés: 5 / 5

306. To Have And To Hold / Birtokolni és megbecsülni

Ahogy közeledik az esküvő napja, Isabel egyre többet álmodik Kivar-ral, aki előző életében földönkívüli szeretője volt. Max hazajön Los Angeles-ből és elvállalja, hogy Jesse násznagya lesz az esküvőn.

Első vetítés az USA-ban: 2001. november 13.

Írta: Ronald D. Moore, Rendezte: Frederick King Keller

Értékelés: 5 / 5

3x07. Interruptus / Megszakítás

Isabel-t és Jesse-t titokban követi Kivar, az idegen szerető. Célja, hogy visszavigye Isabel-t a szülőbolygójukra. Liz és Maria rájönnek, Philip nyomoz Max ügyei és Tess eltűnése miatt.

Első vetítés az USA-ban: 2001. november 20.

Írta: David Simkins, Rendezte: Bruce Seth Green

Értékelés: 4 / 5

3x08. Behind The Music / A zenén túl

Maria álma, hogy énekes és dalszerző legyen, valóra válhat, de ez megkérdőjelezi Michael-hez fűződő viszonyát. Max bevonja Isabel-t, hogy akadályozzák meg apjuk nyomozását, melyet Tess hollétéről folytat.</p>"

Első vetítés az USA-ban: 2001. november 27.  

Írta: Russel Friend, Garrett Lerner , Rendezte: Jonathan Frakes

Értékelés: 4 / 5

3x09. Samuel Rising / Samuel ébredése

A szív-szaggató karácsonyi témájú epizódban egy autista kisfiú kapcsolatba lép a meglepett Max-szel. Max-ben felvetődik, talán a gyerek elvezetheti elveszett fiához. Megpróbál részese lenni a gyerek életének, hogy megbizonyosodjon. Isabel mindent megtesz, hogy tökéleses legyen első közös karácsonyuk Jesse-vel és sikeres legyen az ünnepség is. Végül beszervezi Maria-t és Liz-t is, hogy legyenek segítő kismanói a Télapónak, akit Michael alakít. Kyle találkozik apja új barátnőjével.

Első vetítés az USA-ban: 2001. december 18.

Írta: Jason Katims, Rendezte: Patrick Norris

Értékelés: 4 / 5

3x10. A Tale Of Two Parties / Két buli története

Max és Maria egyesítik erőiket, hogy megtudják, mi az oka a hírhedt roswell-i újévi őrjöngésnek. Isabel segít megtalálni Kyle-nak a tökéletes párt, ezalatt Kyle újraértelmezi érzéseit Isabel iránt.

Első vetítés az USA-ban: 2002. január 01.  

Írta: Laura J. Burns, Melinda Metz, Rendezte: Allan Kroeker

Értékelés: 5 / 5

3x11. I Married An Alien / A feleségem földönkívüli

Az epizódban történtek keverednek egy 1960-ban játszódó képregény jeleneteivel, mivel Isabel beleképzeli magát az Idegen a feleségem című novella címszereplőjének helyzetébe. Az ifjú házasokat meglátogatja Jesse egy volt iskolatársa. A régi barát foglalkozása nyomozó riporter és egyre több bizonyítokot talál arra, hogy Isabel, Max és Michael idegenek.

Első vetítés az USA-ban: 2002. január 29.  

Írta: Ronald D. Moore, Rendezte: Patrick R. Norris

Értékelés: 4 / 5

3x12. Ch-Ch-Changes / V-V-változások

Liz idegenszerű változásokat vesz észre a testén és fontolóra kell vennie, hogy elhagyja Roswell-t. Maria-nak New York-ban ajánlanak lemezszerződést..

Első vetítés az USA-ban: 2002. február 05.  

Írta: Gretchen J Berg, Aaron Harberts, Rendezte: Paul Shapiro

Értékelés: 5 / 5

3x13. Panacea / Csodagyógyszer

Michael, Max és Isabel rejtélyes ügynek erednek a nyomába: a Meta-Chem-ben meggyilkolták Michael egyik munkatársát. Liz egy szigorú lányiskolába költözik. Maria New York-ba utazik demofelvételre.

Első vetítés az USA-ban: 2002. február 12.  

Írta: Russel Friend, Garrett Lerner , Rendezte: Rodney Charters

Értékelés: 2 / 5

3x14. Chant Down Babylon

Max halálának és újjászületésének következményeként tévesen Michael-ra száll át az uralkodói jog, míg Max kezdi elveszíteni különleges képességeit. Jesse szakértő segítségét kéri, hogy megerősítse újdonsült ismereteit.

Első vetítés az USA-ban: 2002. február 26.

Írta: Ronald D. Moore, Rendezte: Lawrence Trilling

Értékelés: 3 / 5

3x15. Who Died And Made You King? / Ki halt meg és tett királlyá?

Max halálának és újjászületésének következményeként tévesen Michael-ra száll át az uralkodói jog, míg Max kezdi elveszíteni különleges képességeit. Jesse szakértő segítségét kéri, hogy megerősítse újdonsült ismereteit.

Első vetítés az USA-ban: 2002. április 23.  

Írta: Gretchen J Berg & Aaron Harberts, Rendezte: Peter B. Ellis

Értékelés: 2 / 5

3x16. Crash / Lezuhanás

Michael meggyőzi Max-et, segítsen neki kinyomozni egy furcsa sivatagi balesetet. A légierő magyarázata szerint egy sugárhajtású gép hibásodott meg. Jesse üzleti útra megy, míg Isabel otthon marad az édesanyjával.

Első vetítés az USA-ban: 2002. április 30.  

Írta: David Simkins, Rendezte: Patrick R. Norris

Értékelés: 5 / 5

3x17. Four Aliens And A Baby / Négy idegen és egy kisbaba

Tess megszökik a légi erő bázisáról, ahol a lezuhant űrhajót tanulmányozzák. Véres nyomokat hagy maga mögött. Magával hozta Max kisbabáját is. A katonaság egyre szorosabb hálót feszít ki, hogy elkapják, míg Max, Isabel és Michael biztonságos helyre próbálják menekíteni őket. Isabel-t egy videokazettával kapcsolatban faggatják a szülei. A felvételen Isabel különleges képességei láthatók.

Első vetítés az USA-ban: 2002. május 07.  

Írta: Jason Katims, Russel Friend, Rendezte: William Sadler

Értékelés: 5 / 5

3x18. Graduation  / Bizonyítványosztás

Liz szavai szerint: Ha előre látod a jövőt... a sors akkor is közbeléphet és felboríthatja a legjobban kidolgozott tervet is. Ez a megállapítás természetesen az idegenekre is vonatkozik. Miközben Liz és Max az iskola utáni életükről tűnődnek, Liz felfedezi, birtokában van az előrelátás képességének. Megjósolja, hogy a Crashdown egyik pártfogója veszélybe fog kerülni. Később előre látja, hogy Max-et, Isabel-t, Michael-t és őt is meggyilkolják. Jesse-nek jól fizető állást ajánlanak Boston-ban. Maria és Michael meglátogatnak egy tarot-kártyás jóst. Kyle is a jövőjét tervezi.

Első vetítés az USA-ban: 2002. május 14.

Írta: Jason Katims, Ronald D. Moore, Rendezte: Allison Liddi

Értékelés: 5 / 5