Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


1x01 Pilot epizód:

 

·         Max a bal kezét helyezi Liz hasára, amikor megmenti az életét, a későbbiekben azonban Liz hasán egy jobb kezes ezüst kézlenyomat látható, például amikor hazakíséri.

 

2x01 Skin And Bones:

 

·         Max és Liz Whitaker irodája előtt beszélgetnek. Amikor Whitaker megérkezik, a háttérben egy nő kétszer is elsétál felőlük (sapka, farmer felső, fehér nadrág).

 

2x04 Summer of '47:

 

·         Amikor Michael tüzet ad Hal-nak az ujjáról - a markában lapul az öngyújtó, ami egy pillanatra látszik. (Partizán)

 

2x05 End Of The World:

 

·         Michael motorral hazaviszi Courtney-t. Először látjuk, hogy ahogy Courtney leszáll a motorról, majd leveszi a kabátját, rögtön utána ez fordítva következik: leveszi a kabátját, majd leszáll a motorról.

 

2x07 Meet The Dupes:

 

·         Max utoléri a kocogó Isabel-t, kocsival elvágja az útját és kérdéseket tesz fel neki Vilandra-ról.

 

2x08 Wipeout:

 

·         Max és Michael Liz erkélyéről figyelik egy távcsővel a főutcát. Roswell-ből minden ember eltűnt, ennek ellenére a kép tetején autókat látunk jönni-menni.

 

2x13 Disturbing Behaviour:

 

·         Amikor Max és Isabel kapcsolatba próbálnak lépni az Antaron lévő barátjukkal Brody segítségével, Brody-nak megáll a szíve. Max megpróbálja újraéleszteni, csakhogy nem a bal, hanem a jobb oldalon keresi a szívét.

 

2x20 Off The Menu:

 

·         Mikor Brody rálő Isabel-re és Michael-re, leesik egy faldarab. Pár másodperc múlva a falnak semmi

 

3x16 Crash:

 

·         Max katonai ruhában búcsúzkodik és veszi fel a nyakkendőt. A jelenet-összevágások miatt mikor először felvette, balra félre van húzva. Azután középre, majd megint balra és végül megint középen. Pedig akkor már nem nyúlt hozzá. (Árpád)